Veelgestelde vragen

Heb je een vraag aan de studio? Misschien kun je hieronder al een antwoord op je vraag vinden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de studio via het contactformulier.

Hoe kan ik me inschrijven voor lessen?
Je kunt je eenvoudig aanmelden via de website. Daar kan je kiezen of je je wilt inschrijven voor een gratis proefles of, wanneer je zeker bent, voor wekelijkse lessen. Ook kan je je aanmelden door in de studio een inschrijfformulier in te vullen.
Hoe kan ik me inschrijven voor audities?
Voor de audities voor de demoteams kan iedereen die lessen volgt bij Dansstudio2 zich aanmelden. De datum van deze auditie zal later bekend gemaakt worden. Voor de talentenklas kom je alleen in aanmerken, wanneer je door je docent gevraagd wordt.
Hoe kan ik me aanmelden voor workshops?
Regelmatig worden er workshops gegeven bij Dansstudio2. Meer informatie hierover zal altijd tijdig bekend gemaakt worden. Je kunt je dan aanmelden in de dansstudio of via de website.
Ik ben al lid van Dansstudio2, en wil graag een extra les volgen. Hoe meld ik mij hiervoor aan?
Wanneer je extra lessen wilt volgen, kun je dit aangeven bij de bar in de studio. Je hoeft je dan niet nogmaals aan te melden.
Wat voor kleding moet ik dragen?
In principe is iedereen vrij om te dragen wat hij/zij wil. Tijdens de klassieke lessen is het echter wel de bedoeling dat iedereen strakke kleding draagt, zoals een balletpak en/of legging. Voor hiphop zijn sneakers prettig om te dragen. Let er wel op dat er alleen schone schoenen zijn toegestaan in de dansstudio!
Hoe betaal ik de lessen?
Je kunt gebruik maken van een automatisch incasso op de 1e van de maand. Ook kun je per kwartaal betalen met de factuur die je zult ontvangen. Wanneer je kiest om een heel jaar vooruit te betalen, ontvang je 10% korting. Meer informatie over de betaling, is te vinden in de algemene voorwaarden.
Wat als ik een keer een les moet missen?
Als je een keer ziek bent of om een andere reden niet kunt meedoen aan de les, dien je je van te voren af te melden. Dit kan telefonisch via 075 621 49 60. Wanneer je al langer van te voren weet dat je er niet zult zijn, kun je dat ook van te voren bij je docent aangeven.
Wanneer is de dansstudio gesloten?
De dansstudio is gesloten tijdens de reguliere vakanties en feestdagen. Exacte data zullen altijd op de website verschijnen. 
Hoe schrijf ik mij uit?
We gaan ervan uit dat je het heel erg naar je zin hebt bij Dansstudio2. Mocht je je echter toch willen uitschrijven, dan kun je een uitschrijfformulier ophalen in de studio. Meer informatie hierover is te vinden in de algemene voorwaarden.