Aisha

Aisha Wesly

Vanaf jongs af aan was Aisha in de weer met beweging: turnen, circus, muziek en theater. Ze danste graag Latin American stijldansen en zat bij de productie groep van musical. Op 15 jarige leeftijd was ze, na het zien van een dansvoorstelling, vastbesloten om dansdocent te worden. Ze deed direct auditie bij de vooropleiding in Maastricht. Met veel extra training om de achterstand in te halen, werd ze binnen 3 jaar in sneltreinvaart klaargestoomd voor de dansacademie.

Na de Havo ging ze nog een jaar naar de 5 O’Clock Class in Amsterdam, waarna ze in 2008 naar Arnhem verhuisde om aan de de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten richting docent dans te studeren. Na haar afstuderen in 2012 heeft Aisha een paar maanden lessen gevolgd aan dansopleidingen in New York.

Al ruim 10 jaar geeft Aisha met veel plezier dansles aan kinderen en volwassen in diverse stijlen en reist ze de wereld over om te leren over andere culturen en dans stijlen. Ze geeft voornamelijk les in ballet, modern en kinderdans.

Daarnaast organiseert ze met haar bedrijf ‘Coloured Creatures’ creatieve workshops en performances op kinderfeestjes, scholen, festivals en bedrijven. Ze verspreid graag kleur, beweging, kunst en vreugde en houdt ervan om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar.

Ga terug