Dansstudio2 in de Zaanstreek

Dansstudio2 is dé dansschool voor aanstormend talent in de Zaanstreek. Verschillende oud-leerlingen hebben het geschopt tot professionele dansers/acteurs. Er zijn leerlingen aangenomen voor de opleiding Jazz-Musicaldans, Docent Dans en de Kleinkunstacademie aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten. Ook is een van de oud-leerlingen terecht gekomen op de Toneelacademie van Maastricht. Streef jij het na om een professionele carrière te beginnen? Dan is Dansstudio2 een goede opstap. De studio heeft verschillende demoteams en talentenklassen. Wil je liever dansen voor ontspanning? Ook dan ben je bij Dansstudio2 aan het goede adres!

Dansstudio2 is opgericht in 1977 door Truus van Duijn.

Met veel succes leidt zij de studio, bijgestaan door de beste docenten van de Zaanstreek en verder. Alle docenten zijn professioneel geschoold en zeer ervaren in het lesgeven. En dat alles gaat met een goede dosis plezier.  Het is dus zeker dat je voor goede lessen en intensieve begeleiding bij Dansstudio2 aan de Dorpsstraat in Assendelft aan het juist adres bent!

Dansstudio2 biedt diverse lessen aan voor verschillende leeftijden (al vanaf 2,5 jaar). Van beginners tot gevorderden, iedereen vindt hier een les die bij hem/haar past. Weet je niet zeker welke les je wil volgen of welk niveau geschikt is? Schrijf je dan in voor een proefles!

studiov2