Danslessen

Dansstudio2 biedt haar leerlingen een breed scala aan lessen. Lees hieronder welke les(sen) het beste bij jou passen.

Hiphop
In de les hiphop train je je flow, uitstraling en techniek. Voor iedereen vanaf 6 jaar worden hiphoplessen geboden. Deze zijn opgebouwd in verschillende niveaugroepen. Dansstudio2 heeft meerdere demoteams hiphop die meedoen aan verschillende wedstrijden door het hele land. De leden van de demoteams worden geselecteerd in de lessen bij Dansstudio2.
Klassiek ballet
Voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen zijn er diverse niveaugroepen. Voor danseressen met voldoende techniek is er ook les in de spitzentechniek. Om blessures te voorkomen wordt  echter wel goed gecontroleerd of de enkels sterk genoeg zijn. Wanneer je begint met het dansen op spitzen, wordt uitgebreid aandacht besteed aan het opbouwen van spierkracht.
Musical-dans
in deze les leer je dansjes en liedjes uit de leukste musicals. Hiermee wordt met veel plezeier en creativiteit de muzikaliteit bevorderd, voor 6 t/m 9 jaar.
Moderne dans
In deze zeer dynamische les voor leerlingen vanaf 8 jaar leer je de zeer diverse techniek van de moderne dans. Er komen verschillende technieken in de les voor waaronder Cunningham, Limon en verschillende vloertechnieken.
Afro
Leer op een vrolijke en energieke manier de verschillende stijlen binnen Afrodance zoals: Ndombolo, Afrohouse en Azonto.
Kleuterdans
De kleuterles bestaat uit het introduceren van verschillende dansstijlen op een spelenderwijze manier, waar het plezier van het kind voorop staat. In 60 minuten wordt er aandacht besteed aan de motoriek, creativiteit en muzikaliteit van het kind. De les is geschikt voor zowel jongens als meisjes van 4 tot 6 jaar oud.
Peuterdans
In de peuterles van 45 minuten wordt op er spelenderwijs gedanst en gezongen. Deze les is erg goed voor de ontwikkeling van de motoriek, muzikaliteit en expressie van de kinderen. De les is voor jongens en meisjes vanaf 2,5 jaar.