Algemene voorwaarden

Inschrijving

De inschrijving voor het volgen van lessen verplicht u tot het vooruit betalen van de lesgelden. De mogelijkheden zijn:

  • Automatisch incasso op de 1e van de maand
  • Per kwartaal met ontvangen factuur, betaald vóór aanvang van de lessen
  • Per heel seizoen met 10% korting

Bij betaling met factuur brengen wij u € 5,- administratiekosten in rekening. Indien de automatische incasso niet lukt krijgt u een betalingsherinnering met € 5,- administratiekosten. Wanneer het lesgeld niet op tijd betaald is kunnen wij de leerling niet toelaten tot de lessen.

Bij de inschrijving brengen wij u eenmalig € 10,- inschrijfgeld in rekening.

Lesgelden

De lesgelden zijn berekend over een kalenderjaar (1 januari t/m 31 december) en vervolgens gedeeld over 11 maanden. Hierdoor wordt de betaling eenvoudig verdeeld over het jaar. Dit systeem wordt toegepast voor de eenvoud van de betaling en een geleidelijke verdeling over het gehele jaar.

De leeftijdsindelingen van de kinderlessen:

Peuterles vanaf 2,5 t/m 3 jaar ( 45 minuten)
Kleuters : groep 1+2 : 4 t/m 6 jaar
Onderbouw : groep 3-4-5: 6 t/m 9 jaar
Bovenbouw: groep 6-7-8 : 9 t/m 12 jaar

Vakanties

Studio2 is gesloten gedurende de basisschoolvakanties. De vakantieplanning treft u aan op onze website. Ook op www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/schoolvakanties

Opzegging

De danslessen kunnen worden opgezegd door het invullen van het uitschrijfformulier. Het opzegtermijn is een maand. Het uitschrijfformulier dient vóór het einde van een maand ingeleverd worden bij de balie in de studio, dan wordt de leerling aan het eind van de volgende maand uitgeschreven en de eventuele incasso verwijderd.

Dansstudio2 heeft toestemming om beeld- en geluidsmateriaal te gebruiken voor promotiedoeleinden, flyers, posters, website en facebookpagina.

Dansstudio2
Dorpsstraat 1062
1566 JM Assendelft
075 – 621 49 60
info@dansstudio2.com
BTW-id: NL001162101B92
KVK: 350293510000